Welkom kleine vent, het is geweldig dat jij er bent ❤ Geboorte aankondiging Tibbe

Welkom kleine vent, het is geweldig dat jij er bent ❤ Geboorte aankondiging Tibbe

Geboorte aankondiging Tibbe

Afgelopen 6 oktober is ie geboren, onze zoon! Het is echt genieten met ons knappe, lieve en vooral eigenwijze ventje. Hierbij de geboorte aankondiging van onze zoon Tibbe! ❤
Wat vind je van de naam? Wij zijn zo blij en het is echt een Tibbe als je hem ziet.

Afgelopen tijd heb ik helaas niets op mijn site gepost. Dat komt omdat ik de laatste dagen voordat ik bevallen was helemaal kapot was en echt mijn rust nodig had. In huis wilde ik zorgen dat alles aan kant was. Helaas is dat er ook niet helemaal van gekomen, omdat ik echt veel last van mijn rug en bekken had. Ja, toen ben ik bevallen van ons heerlijke, knappe ventje. Het is een geweldige ervaring en mijn eerste week heb ik echt op de roze wolk gezeten en nog! Ik zal binnenkort mijn bevallingsverhaal vertellen. Ik kan je al verklappen, ik heb een heel prettige bevalling gehad.

In de aankomende tijd zal ik misschien wel iets minder bloggen en posten, maar ik zal nu het bloggen wel weer meer oppakken. Het is nog even een ritme vinden hoe we alles het beste kunnen doen. Toen onze kleine man er nog niet was had ik wel een bepaald ritme en dat is compleet verdwenen. Alles is wennen en nieuw, dat geeft helemaal niet, want ik ben echt niet de enige die moet wennen de geboorte van je kind. Een ding kan ik wel zeggen, het is echt genieten!

Bovenstaande foto is de allereerste foto die van Tibbe is genomen. Zo ontzettend lief!

In de komende tijd zullen er meer artikelen online komen hoe ik alles heb ervaren. Ik wil mijn bevallingsverhaal vertellen, vertellen hoe mijn kraamweek is verlopen en nog veel meer. Hou mijn site dus goed in de gaten voor meerdere updates 🙂

Wat wil jij nog meer lezen?

Comments

comments

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*