Aanbod

Online Coach Trajecten

€445,-
Break Through
  • Gratis Breaking Out Session
  • 6 Coach sessies
Zit je met vragen en weet je daar geen antwoord op? Denk jij niet zoveel sessies nodig te hebben om bij jouw doel te komen? Kies dan voor deze 6 sessies en kom snel en gericht bij je doel.
€890,-
Be You
  • Gratis Breaking Out Session
  • 12 Coach sessies
Wil jij duidelijk hard werken om aan jezelf te werken? Durf jij de uitdaging aan om alles aan te pakken? Jij zult daar geen spijt van krijgen en je zult versteld staan waar jouw kracht ligt.
€712,-
Higher You
  • Gratis Breaking Out Session
  • 9 Coach sessies
Kom dichter bij jezelf en wil je niet direct 12 sessies? Dan is deze optie van 9 sessies een extreem goede. Je leert meer over jezelf en wat jij wil en waar jouw kernkwaliteiten liggen.

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een traject?

Je hebt altijd eerst een gratis Breaking Out Session. Hierin bespreken welke stappen jij wilt zetten. Jij bepaalt waarin jij wilt groeien. Na een Breaking Out Session kun je kiezen voor een van de verschillende trajecten.

Een Breaking Out session kun je hier plannen: Breaking Out Session

Kan ik een losse coach sessie plannen zonder een traject te boeken?

Ja, er is zeker een mogelijkheid om 1 of meerdere losse coach sessies te plannen. Stuur mij gerust een e-mail voor meer informatie.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om dit in 3 termijnen te betalen. Per traject is dit bedrag verschillend. Neem hiervoor contact met mij op.

Kan ik coach sessies indienen bij mijn zorgverzekeraar?

Nee, dit is niet mogelijk. Ik adviseer om dit wel na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Hoe worden de sessies gegeven?

Voor nu gaat het alleen om online coach sessies. Je krijgt een link van mij door waar jij op het afgesproken tijdstip op kunt klikken en je komt hier in een online omgeving waar wij elkaar zien en spreken. Ook is het mogelijk om een Skype gesprek te voeren.

Kan ik naar je toe komen voor coach gesprekken?

Voor nu voer ik alleen online coach gesprekken. In de toekomst gaat er zeker een optie komen om ook offline coach gesprekken te voeren.