Aankondiging 2e zwangerschap | Update t/m 12 weken

Aankondiging 2e zwangerschap | Update t/m 12 weken

Zwangerschapsaankondiging 2e zwangerschap

Hier ben ik dan met de allereerste echte update van mijn zwangerschap! Hoe bijzonder is het dat ik weer een aankondiging mag en kan doen? Ontzettend blij zijn wij dat Tibbe grote broer word eind september.

Op 18 januari had ik een duidelijk positieve zwangerschapstest in handen. Sowieso een mooie dag, want dan is Patrick (mijn man) jarig. In de ochtend was ik super zenuwachtig en hoopte ik zo op een positieve test! Ik kon niet wachten en bleef de hele tijd naar de test kijken. Ja hoor, al snel werd er een 2e lijn zichtbaar! Ik kon mijn blijdschap en enthousiasme niet voor me houden en liet direct mijn positieve zwangerschapstest zien aan Patrick.

Blij zijn we. Elke zwangerschap is en blijft bijzonder. Hoe prachtig is het om een kindje te verwachten en Tibbe een broertje of zusje krijgt. Helaas is het voor deze zwangerschap mis gegaan en heb ik een miskraam gekregen. Ik was er kapot van, maar ik hield hoop. Deze hoop resulteerde dus snel in een positieve test.

Natuurlijk komt er bij deze blijdschap ook onzekerheid om de hoek kijken. Bang was ik dat het weer mis zou gaan. Ondanks dat deze zwangerschap veel beter aan voelde en ik me ook beter voelde blijf je onzeker. Onze familie wist vrijwel direct dat Tibbe grote broer mag heten.

Nu zijn we alweer 12 weken verder. De tijd is toch erg snel gegaan! Ik kon niet wachten toen ik die test in handen had dat de eerste 12 weken voorbij zouden zijn en nu zijn ze al voorbij. Echt niet normaal hoe snel de tijd is gegaan. Gelukkig zijn er in deze 12 weken 3 goede echo’s geweest. De termijn klopte exact met hoe het zou moeten zijn, het hartje klopte mooi en alles zag er perfect uit. Wat een opluchting was dat elke keer. Zo fijn om te zien dat daarbinnen in alles blijft ontwikkelen en dat ik straks weer een prachtig, mooi, lief kind op de wereld mag zetten.

In afgelopen weken heb ik me ontzettend goed gevoeld. Ik heb weinig kwaaltjes. Er zijn maar 2 dingen waar ik echt last van heb gehad. Dat zijn mijn darmen die opspelen en extreme vermoeidheid. Ik kon werkelijk waar overdag 2 uur slapen en 8 uur ‘s avonds naar bed gaan en dan was ik nog niet bijgeslapen. Maar goed, dat hoort erbij en je weet dat dit maar tijdelijk is.

Nu deze eerste weken weer voorbij zijn voel ik me nog beter, is er al een buikje zichtbaar en kan ik volop genieten! Over een paar weken hebben we de geslachtsbepalende echo! Echt weer iets om naar uit te kijken.

Ik zal meerdere updates geven over het verloop van mijn zwangerschap, misschien om de 4 a 5 weken en ik zal sowieso updates geven op Instagram en als er leuke, bijzondere, maar misschien ook minder leuke dingen zijn geweest zie je dat vooral op Instagram voorbij komen.

Benieuwd wat de aankomende weken ons te wachten staat 🙂

Comments

comments

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*