Geboortekaartje uitkiezen | Gekozen voor HeyBoyHeyGirl

Geboortekaartje uitkiezen | Gekozen voor HeyBoyHeyGirl

heyboyheygirl-geboortekaartje-motor

Jeetje, wat is het toch moeilijk om een gaaf, origineel geboortekaartje te vinden! Het is een flinke zoektocht om een geboortekaartje te vinden wat helemaal bij jou past. Ja, ons is het echt gelukt en ik neem je mee in onze zoektocht.

Zoek maar eens op het internet naar een geboortekaartje. Hier zijn genoeg sites te vinden waar je mooie geboortekaartjes kan laten maken. Het is op meerdere sites zelfs ook mogelijk om een eigen geboortekaartje te ontwerpen. Helaas heb ik geen geduld en ben daar niet creatief genoeg voor om iets te ontwerpen.

Stoer en helemaal anders

Ik wilde heel graag een stoer geboortekaartje wat goed bij ons past. Mijn bedoeling was ook dat ik een heel ander kaartje uit zou zoeken dan wat de meeste mensen al hebben. Ik wil altijd net even wat anders dan anders hebben. En ja, deze heb ik gevonden bij: HeyBoyHeyGirl
Neem maar gauw een kijkje op de site. Zie hieronder al wat voorbeelden van geboortekaartjes.

heyboyheygirl-geboortekaartje-volkswagen-beetle

heyboyheygirl-geboortekaartje-tattoo

heyboyheygirl-geboortekaartje-stripheld

Kijk nou eens hoe origineel deze geboortekaartjes zijn! Ik ben er echt verliefd op. Voor ieder wat wils en je hebt echt iets wat iemand anders niet zomaar heeft.
Het komt doordat de mensen van HeyBoyHeyGirl een grafische achtergrond hebben en hierdoor net even anders zijn.

De service van HeyBoyHeyGirl is top. Ze helpen je snel, zijn erg vriendelijk en nemen alles netjes en correct met je door. De service vind ikzelf altijd heel belangrijk en als de service er goed is, zul je al snel terugkeren en anderen HeyBoyHeyGirl aanraden. Wat ik nu dus ook doe.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van geboortekaartjes:

heyboyheygirl-geboortekaartje-retro-lp

heyboyheygirl-geboortekaartje-ooievaar-departures

heyboyheygirl-geboortekaartje-jongens-symbool

Natuurlijk staat ons geboortekaartje hier niet tussen, want om dat kaartje nu al te verklappen is echt niet cool. Natuurlijk komt er een artikel online als die kleine is geboren. Hierin zal ik benoemen waarom we dat kaartje hebben gekozen.

Hoe heb jij een kaartje uitgezocht? En heb je toevallig ook een kaartje bij HeyBoyHeyGirl besteld?

Comments

comments

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*