Geboortekaartje van Tibbe | Hey Boy Hey Girl

Geboortekaartje van Tibbe | Hey Boy Hey Girl

Geboortekaartje Tibbe

Eerder heb ik al een artikel gemaakt over Hey Boy Hey Girl, het bedrijf waar wij ons geboortekaartje hebben besteld. Hier dan eindelijk mijn artikel over ons geboortekaartje van Tibbe. Ons geboortekaartje waar wij meer dan blij en trots op zijn!

Zoals ik al eerder benoemde in een artikel over onze zoektocht naar een geboortekaartje vonden wij de kaartjes van Hey Boy Hey Girl de beste, leukste en meest originele. De service is super, de kaartjes zijn net even wat anders en hier was ons oog op gevallen.

Patrick en ik zijn echte tattoo fans en natuurlijk hebben wij zelf ook tattoo’s. Ja, toen zagen we meerdere tattoo geïnspireerde kaartjes en daar viel mijn oog gelijk op. Dit kaartje sprong er voor mij toch echt uit. Het kaartje is stoer en ja, we kunnen hiermee ook naar een tattoo artiest en ik denk wel dat hij/zij hier iets moois van kan maken.

Zie hieronder een duidelijkere foto van de binnenkant van het kaartje. Natuurlijk staan onze eigen gegevens erop, maar deze heb ik eraf gehaald.

 

Binnenkant geboortekaartje Tibbe (2)

Het was dus een makkelijke keuze om dit kaartje te bestellen! Helemaal na de goede service. Ik had een paar vragen en opmerkingen en ik heb altijd snel reactie gehad en alles werd heel netjes verholpen. Ze denken mee met je en als je in de ochtend laat weten dat je kindje is geboren zijn de kaartjes de volgende werkdag in huis. Sneller en beter kan er volgens mij niet 🙂

Wat vind jij van ons geboortekaartje? Zou je deze zelf hebben gekozen?

 

Comments

comments

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*