Mijn droom wordt werkelijkheid, lifecoach

Mijn droom wordt werkelijkheid, lifecoach
Lifecoach
Eindelijk weer eens een blog en wat voor een! Ik heb lang nagedacht en lang gezwoegd om erachter te komen wat ik echt wil. Nu weet ik het en nu mag iedereen het weten. Ik word Lifecoach. Als klein kind heb ik altijd gezegd: ik wil mensen helpen. Ja, dat is best een groot begrip… Het is lastig om dan de vinger op de pols te leggen wat je nu echt wil. Als persoon ben ik vrolijk, spontaan en vooral behulpzaam, maar wat voor beroep past hier dan bij? Al gauw denk je aan het werken in de zorg. Ik zag de verpleging voor me. Ik heb een jaar de opleiding fysiotherapie gedaan en later een jaar podotherapie. Helaas heb ik dit niet afgemaakt, maar het voelde ook niet 100% als Margje. Het paste wel bij me, maar niet goed genoeg. Ik miste nog iets waarin ik voor mij ECHT mensen kan helpen. Klinkt best een beetje raar he? Al een paar jaar zit er een verlangen, een brandend lichtje in mij. Ik wist tot een paar maanden geleden niet wat dat was. Er zijn wat dingen gebeurd in mijn leven die zo moesten lopen zoals ze zijn gelopen. Ja, dit heeft mij echt aan het denken gezet en ik heb me erin vastgebeten om erachter te komen wat dat brandende lichtje in mij is. Ik ben gaan zoeken en zoeken. Veel ben ik gaan lezen. Inspirerende boeken, heb dingen op tv gezien en ben Marloes van Goals On Heels tegen het lijf gelopen. Zij heeft me al zo op weg geholpen met het zoeken naar je droom. Wat wil je echt? Wat kun je goed? Het zijn moeilijke vragen om uit te zoeken, maar het is me gelukt! Yeuj! Ik ben nu bezig met een studie Lifecoach. Ik kan nu mensen helpen en met hetgeen wat ik leuk vind. De persoon en de hulpvraag staan centraal. Met het mooiste wat er is kan ik lieve mensen gaan helpen. Ik ben al bezig met plannen maken hoe ik het ga aanpakken en hoe ik die lieve mensen kan gaan helpen. Wil je hier meer over weten? Laat me dit gerust weten via info@lifebymargje.nl en hou zeker mijn blog in de gaten, want er gaan veel leuke dingen aankomen. Ik wil je meenemen in mijn stappen om coach te worden en mijn weg gaan beschrijven. Lijkt je dit leuk? Hou mij zeker in de gaten op Instagram.

Comments

comments

2 Reacties

  1. Mirthe 2 jaar geleden

    Zó goed van je. Ik denk dat je ontzettend veel mensen kunt helpen Margje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*