Newbornshoot ❤ Foto’s en behind the scenes foto’s

Newbornshoot ❤ Foto’s en behind the scenes foto’s

Newbornshoot Tibbe stoer

Allereerst wil ik graag vermelden dat deze foto’s door een hele lieve vriendin zijn gemaakt en zij heeft deze foto’s heel mooi bewerkt. Deze foto’s dus NIET gebruiken zonder toestemming van mij!

Mijn lieve vriendinnetje had tijdens mijn zwangerschap gezegd dat ze een zwangerschapsshoot zou doen en ook een newbornshoot. Natuurlijk was ik helemaal blij daarmee en wist ik dat ik hele mooie foto’s zou krijgen. Zo ontzettend blij mee! Hoe mooi? Hoe leuk dat een vriendin dit voor je wil doen?

Op 6 november was het tijd dat de newbornshoot plaats zou vinden. Mijn vriendin had leuke attributen bij om de foto’s mee te kunnen maken en ze daarna ook makkelijk de foto’s kon bewerken.
Er zijn 3 settings geweest waar we foto’s van hebben gemaakt. Ik zal eerst een paar behind the scenes foto’s laten zien.

Newbornshoot behind he scenes

Newbornshoot behind he scenes

De dag begon goed. Tibbe had er zin in en was lekker rustig, maar helaas was dat van korte duur. Hij vond het al snel niet leuk meer. Hij had op dat moment heel veel last van krampjes en zijn ontlasting die niet op gang kwam, waardoor hij veel pijn had. Gelukkig is alles goed gegaan en hebben we echt wel mooie foto’s kunnen maken.

Deze foto’s zijn mij zo dierbaar. Hij wordt nu al groter en het echte newborn is er toch echt al vanaf en dat vind ik soms wel jammer. Zo mooi en lief om zo’n klein ventje vast te houden en te verzorgen.

Hieronder nog meer foto’s van de newbornshoot

Newbornshoot

Newbornshoot

Newbornshoot

Newbornshoot

Hoe mooi is het resultaat geworden? Ik vind deze foto’s zo gaaf en ze zijn zo dierbaar voor mij. Hij is nu nog zo lekker klein, maar dat is zo over. Hij zal nog veel groeien en een echte vent worden.

Lieve Pascalle, bedankt voor de mooie foto’s! Je bent een schat!

Comments

comments

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*