Over Margje

Een reis van duizend mijlen begint met de 1e stap
– Confusius –

6 feitjes over Margje

1

Rasoptimist

Ik krijg van iedereen te horen dat ik altijd vrolijk en heel optimistisch ben. Hoe ik dat doe? Geen idee. Ik ben gewoon gewoon zoals ik ben
2

Rood haar

Ik hou van mijn felle rode haar. Het is mijn signature. Het is wie ik ben. En weet je? Het komt allemaal uit een potje
3

Spiritualiteit

Van kleins af aan heeft spiritualiteit een heel grote rol gespeeld in mijn leven. Ik merk veel dingen op en ben heldervoelend
4

MacGyver

Mijn ultieme favoriete TV-serie is echt MacGyver. Ik hou van deze serie en van MacGyver, omdat het zo’n mooi persoon is
5

Ogen laten laseren

Een aantal jaar geleden heb ik mijn ogen laten laseren. Het is voor mij het beste wat mij is overkomen! Zo kan ik altijd goed zien zonder bril
6

Muziek

Zonder muziek kan ik absoluut niet. Er staat altijd muziek aan en ik hou van progressieve en symphonische rock

Wees lief voor jezelf, want jij bent het mooiste lichtje wat er bestaat

Als kind wist ik duidelijk wat ik wilde. Altijd zei mijn gevoel mij: ik wil mensen helpen. Het is mijn passie, mijn verlangen naar een betere en mooiere wereld. Als je elkaar helpt en jouw eigen positiviteit en enthousiasme laat zien aan je medemens zul je merken dat dit jou zoveel meer geeft.

Altijd al was ik ontzettend gevoelig. Dit maakte mij onzeker en angstig waardoor ik in mijn schulp kroop en niet mijzelf kon zijn. Mijn gedachten gingen als een razende tekeer en ik was continu aan het piekeren. Door al dat piekeren zat ik teveel in mijn hoofd en niet in mijn gevoel.

Doordat ik intens gevoelens en emoties waarneem en een sterk rechtvaardigheidsgevoel heb kwam ik er een paar jaar geleden achter dat ik een hooggevoelig persoon ben.

Deze onderstaande kenmerken zorgen er bij mij voor dat ik alles puur ervaar en dat alles harder binnenkomt.

Mijn HSP (hoogsensitief persoon) kenmerken die ik ervaar
– Sterke waarneming van energieën
– Rijkelijke innerlijke beleving
– Muziek is pure emotie en emotioneert mij meer
– Mijn gevoel wijst mij de weg. (Heldervoelend)
– Perfectionistisch
– Groot inlevingsvermogen

Ik ben mij gaan richten op persoonlijke en spirituele ontwikkeling en zo werd het idee geboren dat ik lieve andere mensen zoals jij kan helpen. Door mijn ervaringen en sterke inlevingsvermogen kan ik je sturen in je leven. Ik kijk samen met jou waar jij tegenaan loopt en misschien wel vast loopt. Door begeleiding, een luisterend oor en mijn positiviteit en aanstekelijk enthousiasme ga jij weer lekkerder door het leven en krijg jij handvatten aangereikt waar jij een stuk gelukkiger van wordt.

Wil jij daar al een voorproefje van? Boek dan nu een gratis Breaking Out Session en ervaar wat ik voor jou kan betekenen.

Liefs Margje

Ga jij ervoor? Boek snel een Breaking Out Session. Je bent het je aan jezelf verschuldigd om nu voor jezelf te kiezen.

Ga ervoor