Shoplog Tibbe | Hema en H&M kleertjes gekocht

Shoplog Tibbe | Hema en H&M kleertjes gekocht

Kleine baby, kleine kleertjes. Grote baby, grotere kleding! Tibbe is al 7 maanden en hij groeit goed. Tijd voor nieuwe kleding. Wil je weten wat ik heb gekocht? Lees lekker mee en doe misschien nog inspiratie op.

Het is weer tijd voor nieuwe kleertjes. We gaan het goede weer in en de winterkleding kan weer opgeborgen worden. Toen er ineens goed weer was dacht ik, wat nu? Help?! Ik heb geen shirtjes met korte mouwen en korte broekjes. Maat 68 zit nu goed, maar hij blijft groeien. Tijd dus voor nieuwe kleertjes in maat 74 alweer! Hoe dan?? Je lees het in mijn allereerste shoplog!

Deze kleertjes die je nu gaat zien heb ik bij de Hema in de winkel gekocht en bij de H&M online.

Hema kleertjes

Wat ik van de rompers van de Hema vind? GEWELDIG! Ik koop alleen maar rompers van de Hema. Ze zijn kwalitatief goed. Rekken lekker mee en ze blijven mooi in de was. Meerdere rompers zijn al geprobeerd, maar er gaat echt niets boven deze rompers. Zijn er in leuke kleuren. De stofjes zijn zacht en de pasvorm blijft mooi. Een echte musthave voor de baby!

Natuurlijk kan ik niet uitblijven met shirtjes van de Hema. Zoals ik hierboven vertel over de kwaliteit van de rompers is dat ook voor de kleertjes. Het gaat bij mij altijd de wasmachine en droger in en alles blijft er mooi uitzien. Geen doffe kleuren en geen verwassen kleertjes.
Het linker shirtje heeft Tibbe al gehad in maat 68, maar dan in het groen. Nu moet er lange en korte mouwen gekocht worden met het rare, wisselvallige weer.

H&M kleertjes

Wat is dit pakje toch gaaf! Lekker vrolijk en vooral ook stoer. Zo te zien is het een oversized trui en het is grappig truitje. Het broekje is lekker dun en zwart en kan dus makkelijk gecombineerd worden. Dit pakje heb ik online geshopt bij de H&M.
Ik kan nu nog niet zeggen wat ik van de kleertjes vind qua pasvorm en qua kwaliteit. Heb nog niet zoveel kleertjes van de H&M gehad.

Wat ben ik verliefd op deze! Hoe leuk is deze. Het is een driekwart mouw en met die leuke streepjes. Echt een stoer shirt! Deze is wat oversized. Het ziet er allemaal zo groot uit, maar dat is wel heel erg gaaf om te zien. Deze zal Tibbe veel aan krijgen 🙂

Een kledingkast kan zeker niet zonder basics. Deze kleuren vind ik ideaal. Zijn leuk, makkelijk te combineren en je kan er makkelijk een vestje overheen doen. Er is nog wel een nadeel: Tibbe kwijlt veel en dat zie je dan wel weer snel op deze lichte kleuren. Wel weer snel opgelost met zo’n leuke bandana slab.

Nog zo’n leuk shirt wat makkelijk te combineren is! Zie hieronder de broekjes die ik heb gekocht en dit shirt kan op allemaal. Een voordeel van dit shirt is wel weer een nauw sluitend shirt. Dit zal zeker een mooie pasvorm hebben en een lekker stofje wat niet te warm is voor mijn mannetje.

Leuke spijkerbroekjes kunnen zeker niet ontbreken en helaas vind ik niet alle spijkerbroekjes fijn. Sommige broekjes zijn van een hele stugge stof en om zulke stugge broekjes aan te doen is een ramp, zeker als je zo’n druktemaker hebt en daarom ben ik zo blij met dit soort luchtige broekjes.

Last but not least deze super schattige korte broekjes. Deze zijn van een heel prettige stof en ik denk dat deze echt mooi zullen zitten en heel mooie kleuren die makkelijk te combineren zijn.

Ik ben zo blij met hetgeen wat ik heb gekocht! Nu denk ik alleen dat ik nog wel een aantal kleertjes bij wil kopen en dat zal ik langzaam wel doen. Zou je het leuk vinden om meer van deze artikelen te lezen? Misschien vind je het wel leuk om een video te zien waar ik de shoplog in bespreek en de kleertjes laat zien? Laat me dit weten 🙂

Wat vind jij van deze kleertjes?

Comments

comments

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*